Rreth nesh

kompani

Longkou Shuangji mekanike Equipment Co, Ltd, është profesional në prodhim PSP fletë shkumë (bordi KT) nxjerrje linjë, vakum plotësisht automatike formimin e makinës, prodhimit EPE fletë shkumë linjë, EPE shkumë fletë film laminating makine, EPE fletë shkumë / trashje makinë film, riciklim granulators, shkuma EPE net nxjerrje Line, tub EPE shkumë / shufra nxjerrje Line, Veza linjë prodhimi tray.
Që të gjatë, kompania ka aderuar në konceptin e "njerëz të orientuar, Shkencës dhe Teknologjisë Innovation, Krijimi i pari në klasë Brand", dhe të armatosur me frymën dhe mendohet "Duke qenë më të shpejtë, më të fortë dhe më të larta", duke siguruar më të mirë zgjidhjet e përgjithshme automatizimi për konsumatorët, më të thjeshtë, më profesionale dhe humane, dhe pjesa e sotme arritjet shkencore dhe teknologjike me customersShuangji Mekanike Equipment Co, Ltd.
kompani

Produkte

Longkou Shuangji mekanike Equipment Co, Ltd, është profesional në prodhim PSP fletë shkumë (bordi KT) nxjerrje linjë, vakum plotësisht automatike formimin e makinës, prodhimit EPE fletë shkumë linjë, EPE shkumë fletë film laminating makine, EPE fletë shkumë / trashje makinë film, riciklim granulators, shkuma EPE net nxjerrje Line, tub EPE shkumë / shufra nxjerrje Line, Veza linjë prodhimi tray.
Produktet janë shitur të nxehtë si në prodhimin e brendshëm dhe të jashtë markets.Our ka një treg të mirë në më shumë se 100 vende dhe rrethe, për shembull, Amerika, Britania, Gjermanisht, Italia, Rusia, Irani, Kanadaja, India, Portugalia, Kili, Iran, Lituania, Fiji, Vietnam, Bangladesh, Pakistan, Brazil, Australi, etj, dhe për të fituar reputacion të lartë nga investitorët të dy në shtëpi dhe jashtë vendit.
Produkte

Fabrika Tour

Longkou Shuangji mekanike Equipment Co, Ltd, është profesional në prodhim PSP fletë shkumë (bordi KT) nxjerrje linjë, vakum plotësisht automatike formimin e makinës, prodhimit EPE fletë shkumë linjë, EPE shkumë fletë film laminating makine, EPE fletë shkumë / trashje makinë film, riciklim granulators, shkuma EPE net nxjerrje Line, tub EPE shkumë / shufra nxjerrje Line, Veza linjë prodhimi tray.
Që të gjatë, kompania ka aderuar në konceptin e "njerëz të orientuar, Shkencës dhe Teknologjisë Innovation, Krijimi i pari në klasë Brand", dhe të armatosur me frymën dhe mendohet "Duke qenë më të shpejtë, më të fortë dhe më të larta", duke siguruar më të mirë zgjidhjet e përgjithshme automatizimi për konsumatorët, më të thjeshtë, më profesionale dhe humane, dhe pjesa e sotme arritjet shkencore dhe teknologjike me customersShuangji Mekanike Equipment Co, Ltd.
 Fabrika Tour

Hetim Për Çmimorja

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours.
The best products,the best quality service,the lowset price,GRS will bring more scenery to your yard,we will happy to service you,you are welcome to consult.
Shuangji
Since long,the company has adhered to concept of “People oriented,Science and Technology Innovation,Creating First-class Brand”,and armed it with the spirit and thought of “Being faster
Shuangji
We focus on every detail of production and processing to ensure that customers provide high cost-effective, high reliability and precision equipment.
Shuangji
WhatsApp Online Chat !